A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

Bútorfestő és stencilező workshop

Bútorfestő és stencilező workshop

 

 

 

2019. július 13. ( szombat ) 9.00-15.00

Lehet, hogy régóta gondolkozol már rajta, hogy belevágsz. De, hogy indulj el ezen az úton? Képes vagyok én ezt megtanulni? Elég ügyes és kreatív vagyok?

Ilyen gondolatok jutnak az eszedbe. Szeretnélek megnyugtatni, hogy igen elég ügyes vagy és csodálatos dolgokat fogsz készíteni. Ebben leszek én a segítségedre. Hogy a kezdeti lendületed ne hagyjon alább, sok buktatótól megóvjalak, átadom Neked azt a tudást, amire én az elmúlt évek alatt tettem szert.

Ezután bátran neki foghatsz majd a bútoraid megújításához!

Mi az, amit itt megtanulhatsz?
Csiszolás, alapozás, festés, különböző technikák, az eszközök használata, koptatás, antikolás, stencilezés. És mindezt egy kis tündéri fiókos sámlin sajátíthatod el, így még azon sem kell gondolkodnod, hogy milyen bútort hozz magaddal.

Amivel ezt festjük, a nagyszerű magyar fejlesztésű termék, a Dekor Paint Soft (lágy dekorfesték) a Pentacolor cég fejlesztésében. Ez egy kiváló fedőképességű, gyorsan száradó vízbázisú festék, ami különleges összetételének köszönhetően matt, lágy tapintású sima felületet képez. Kiválóan alkalmas kopott, antik hatás elérésére.

Enni és innivalóról én gondoskodom, Te hozd a lelkesedésedet!

Ez a Te napod!

Érezd jól magad!

A foglalkozást ajándékba is adhatod!

A workshop költsége: 12000 Ft.

Foglald le helyedet időben!

Várlak szeretettel!

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu