A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

Bemutatkozás

A Debreceni Angyal Műhely olyan céllal jött létre, hogy teret adjon alkotni vágyó felnőtt embereknek a szabadidő kellemes eltöltésére.

Az egész napos munka nem csak testileg, de szellemileg is leterheli a szervezetünket. Sokszor érezzük azt, hogy olyan jó lenne kikapcsolódás gyanánt valami mással foglalkozni, ami eltereli a gondolatainkat az egész napos problémákról, megoldandó feladatokról.

Gyerekkorodban szerettél kreatívkodni?
Ennek az élményét újra átélnéd?
Egy saját készítésű tárgy nem csak a készítője szemében sokkal értékesebb, de családi körben is becsesebb darab. Megtapasztalhatod az alkotás semmivel össze nem hasonlítható érzését, s az örömödben a környezeted is osztozni fog. Ezzel az élménnyel szeretteidet is megajándékozhatod. Az együtt töltött időnél és alkotás örömének megtapasztalásánál nincs különlegesebb ajándék, amiről a műhely hangulata is gondoskodik.

Csekőné Tóth Viktória vagyok, ennek a műhelynek a megálmodója. Pedagógusként dolgoztam 25 éven keresztül, de egy idő után már azt éreztem, hogy valami más kell, hogy valami másra van szükségem. Így fordultam a kreatív tevékenységek irányába, amik mélységesen kikapcsolnak, feltöltenek és megnyugtatnak.

Egy ideje már bútorfestéssel is foglalkozom, mert hihetetlen megújulás részese lehetek, amikor egy régi, esetleg unalmas bútor új életre kel.

Ha szeretnéd régi bútorodat új köntösben látni én szívesen elkészítem neked.
De ha inkább Te szeretnéd saját kezűleg átfesteni kedvenc bútorodat, akkor gyere el egy bútorfestő foglalkozásomra és megtanítalak a lépésekre,hogy átélhesd azt a fantasztikus érzést,amikor alkothatsz valamit.Hogy a kezdeti lendületed ne hagyjon alább és sok buktatótól megóvjalak, átadom Neked azt a tudást, amire én az elmúlt évek alatt tettem szert.

Krétafestékkel és vízbázisú festékkel is dolgozom.
Legújabban a Decor Soft Paint magyar festéket használom, ami egy kíváló minőségű Pentart termék.
A bútorfestő foglalkozásaimon is ezzel a festékkel dolgozunk.
A műhelyt a saját magam által festett bútorokkal és kiegészítőkkel rendeztem be.
A műhelyt – kapacitástól függően – lehetőség van még bérbe venni oktatásra, tréningre, előadásokra, tárgyalásra, coachinghoz, nyelvtanításra, korrepetációhoz.

Várunk szeretettel!

 
 
 

 

 

 

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu